Останній дзвоник!
опубліковано 10 червня 2019 року о 10:46

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято. Воно буває лише раз у житті кожної людини.

     Свято останнього дзвоника в комунальному закладі «Мар’є-Дмитрівська опорна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» та філіях опорної школи в передостанні дні весни пройшло в теплій, хвилюючій атмосфері, в дусі духовного єднання поколінь та на високому рівні.

     Цього року у школі 40 випускників – розумних, гарних, дорослих, які залишають школу назавжди, для них відкривається нова сторінка в їхньому житті. Від сьогодні їм самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами й здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Інші дітки  будуть набиратися сили та здоров’я під час літніх канікул та в пришкільних таборах.

    На урочистих лінійках у кожному навчальному закладі побували представники сільської ради, депутати сільської ради, керівники фермерських господарств.

    Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків.

   З привітальними словами до присутніх звернулися директор опорної школи та завідуючі філіями, які підвели підсумки навчального року  та відзначили школярів, які закінчили навчальний рік на високому рівні навчальних досягнень.

    З теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів звернулася голова сільської ради Неліпа Олена Вікторівна. Вітаючи всіх зі святом сільський голова акцентувала увагу щодо всебічного розвитку молодого покоління, висловила вдячність всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей, за невтомну працю і постійний творчий пошук, за чуйність і щедрість сердець, зазнавши, що все це добро повернеться сторицею, бо діти і молодь – це майбутнє нашої країни.

   Традиційно були відзначені подяками сільського голови 19 учнів переможців районних та обласних олімпіад, конкурсів та фестивалів, а також вчителі за особистий  вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління.

   Учням були вручені подарункові сертифікати за зайняті призові місця на суму 17 тис. грн.. Отримали подяки сільського голови і батьки за добре виховання дітей, батьківське піклування та підтримку , небайдуже ставлення до нагальних проблем школи, активну життєву позицію

    Запрошені вітали всіх присутніх теплими словами та найкращими побажаннями.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux